Part-time B2B Sales Specialist

Etsitkö myyntityötä joustavilla työajoilla loistavassa tiimissä? Jos vastasit kyllä, meillä on täydellinen paikka juuri sinulle!

Miradore on suomalainen yksityisomisteinen IT-alan kasvuyritys, joka on perustettu vuonna 2006. Myymme maailmanluokan laitehallintajärjestelmiä, jotka kattavat pöytäkoneiden, palvelimien, tablettien ja älypuhelimien hallinnan. Tuotteitamme käytetään yli 500 000 laitteen hallitsemiseen maailmanlaajuisesti yli 140 maassa. Tuotteemme ovat erittäin kilpailukykyisiä ja helppokäyttöisiä. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme erinomaisen tuen.

Miradorella on kaksi toimistoa Suomessa – Vantaalla ja Lappeenrannassa – sekä sivukonttorit Tukholmassa ja Singaporessa. Lisäksi Miradorella on edustusta Baltiassa, Keski-Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Meille työskentelee noin 30 osaavaa henkilöä ja nyt etsimme joukkoomme


OSA-AIKAISTA B2B-MYYJÄÄ

työskentelemään Vantaan toimistollemme osaksi myyntitiimiämme. Tehtävä on määräaikainen 30.8.2017. asti ja on mahdollista, että työt jatkuvat siitä edelleen. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle ja tarjoamme mahdollisuuden suorittaa harjoittelun ja/tai opinnäytetyön työn ohessa.


TEHTÄVÄNKUVAUS

Työ koostuu sekä pääosin B2B-myynnistä ja pieneltä osin myös asiakaspalvelusta.

Päivittäisiin tehtäviin kuuluvat:

- Potentiaalisten asiakkaiden kontaktointi pääasiassa sähköpostitse. Tarjoamme valmiit kontaktit kiinnostuneista asiakkaista.

- Asiakkaiden kyselyihin vastaaminen

- Yhteistyö asiakastuki- ja markkinointitiimien kanssa

- Asiakastapahtumien tallentaminen CRM-järjestelmään


EDELLYTYKSET

Jotta voisit suoriutua tehtävästä parhaalla mahdollisella tavalla, toivomme sinulta ainakin:

- kaupallista tai teknillistä koulutusta

- hyviä kommunikaatiotaitoja

- positiivista ja aktiivista asiakaspalveluasennetta

- tiimityöskentelytaitoja

Tässä tehtävässä edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista osaamista, koska asiakkaasi ovat pääasiassa suomalaisia.

B2B-myyntikokemus katsotaan eduksi.


TARJOAMME

Tarjoamme kansainvälisen ja innostavan työympäristön. Viikkotyöaika on 15 – 30  tuntia, joka voidaan järjestää joustavasti omien aikataulujesi mukaan. Tarjoamme työntekijöillemme myös mahdollisuuden etätöihin, ilmaisen työsuhdepuhelimen ja –internetin sekä liikuntasetelit.  Kaupan päälle saat

- mahdollisuuden suorittaa opintoihin liittyvät harjoittelut sekä opinnäytetyön

- loistavan kansainvälisen työkaveriporukan

- innostavan työilmapiirin

- mahdollisuuden tehdä töitä huipputeknologian keskellä sekä

- tietenkin rajattomasti kahvia työpäiviisi!

HAKEMINEN

Nyt, kun olemme kertoneet sinulle meistä, meidän on aika kuulla sinusta! Tee siis siirtosi ja hae paikkaa viimeistään 24.2.2017 lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry(a)miradore.com.

Lisätietoja voit kysellä Mira Majurilta, mira.majuri(a)miradore.com

Apply